Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Inför kvällens V64: Ingen fara med banan

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Sundbyholmstravet håller stängt under dagen för att kunna preparera banan till kvällens V64-tävlingar. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

På måndagen fick Färjestadstravet ställa in sina V64-tävlingar på grund av tjällossning. I kväll körs V64 på Sundbyholmstravet - som ser ut att ha läget under kontroll. 

Publicerad:

Sundbyholmstravets banchef Håkan Andersson jobbar just nu för fullt med banan inför kvällens tävlingar och kommenterade läget på förmiddagen på sundbyholm.com.
- Banan känns väldigt bra just nu, men vi har lite problem med sista sväng. Men jag tror att det ska gå att få bort det och vi ska lägga på lite nytt under dagen. I dag håller vi stängt hela dagen för att kunna preparera så vi ska kunna köra tävlingarna i kväll, säger Håkan Andersson. 

Det ska heller inte vara någon fara för att kvällens V64-tävlingar ska ställas in. 
- Det är lite geggigt just nu i sista sväng men inte heller någon katastrof. Vi ska ta bort ytlagret i bortre kurvan och lägga på lite nytt material, så kommer den hålla, konstaterar banchefen. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.