Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen Belina Josselyn i Prix de France

Foto: MIA TÖRNBERG
Jean-Michel Bazire verkar ha planen klar för Belina Josselyn som siktas mot kraftprovet Prix de Paris. Foto: MIA TÖRNBERG

Jean-Michel Bazire väntas stå över Prix de France den 12 februari med Prix d'Amérique-tvåan Belina Josselyn. I stället tar tränaren sikte med superstoet mot Prix de Paris den 26 februari, uppger paris-turf.

Publicerad:

Årets Prix d'Amerique kan läggas till handlingarna och blickarna på Vincennes vänds nu mot Prix de France och Prix de France, de återstående loppen inom fransmännens triple crown. Prix de France körs över 2100 meter med bilstart den 12 februari och den 26 februari väntar kraftprovet Prix de Paris över 4.150 meter.

Travronden kunde på måndagen berätta att svenskfavoriten Anna Mix kommer starta i Prix de France. Andra stjärnor som siktas mot loppet är bland annat Prix d'Amerique-vinnaren Bold Eagle och Daniel Redéns duo Wild Honey och Propulsion.

Mycket talar för att de slipper möta årets Prix d'Amerique-tvåa Belina Josselyn. På tisdagen meddelade ägaren och tränaren Jean-Michel Bazire att han med all sannolikhet kommer spara det sexåriga fuxstoet till Paris de Paris. 

Se samtliga hästar som är anmälda till Prix de France nedan.

FAKTA

Hästarna som är anmälda till Prix de France

Call Me Keeper
Propulsion
Bolero Love
Amerial Sacha
Booster Winner
Brillantissime
Lionel
Anna Mix
Akim du Cap Vert
Wild Honey
Voltigeur de Myrt
Un Mec D'Heripre
Bold Eagle
Timoko

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.