Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen Campbell i Elitloppet

Foto: null
John D Campbell kommer inte till Elitloppet i år.

Det har spekulerats i om John D Campbell skulle komma till Solvalla och köra Nuncio i Elitloppet, men nu har 1988 års vinnare valt att tacka nej.

Publicerad:

Stefan Melander har fortfarande inte bestämt om han ska starta fyraåriga Nuncio i Elitloppet eller Fyraåringseliten. Men från USA har redan beskedet kommit att Campbell inte tänker åka till Sverige och Elitloppet den här gången. John vann som bekant med Mack Lobell 1988 och återförenades med ”Macken” i samband med Jubileumspokalen och Legendloppet på Solvalla förra året.
– John Campbell kommer dock inte till Elitloppet i år. Han har en annan viktig uppsittning i USA samma helg och har därför tackat nej, berättade Solvallas sportchef Markus Myron i TV12 under onsdagskvällen.
Återstår att se om Stefan Melander ändå väljer Elitloppet för Nuncio. Enligt Markus Myron vill Stefan köra ytterligare ett jobb med såväl Nuncio som Digital Ink innan han ger ett slutgiltigt besked. Då det gäller ”Inken” har dock Tarzan sedan tidigare tackat ja till Elitloppsinbjudningen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.