Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ingen jackpott på V75 – på närmare två månader

Foto: TR Bild
Foto: TR Bild

Summer Heat i somras, Winter Burst i jul och däremellan gör ATG nu en liknande V75-satsning till Breeders Crown-helgen. Men den här gången blir det inga jackpotter alls under nästan två månaders tid.

Publicerad:

Från och med lördagens V75-omgång på Hagmyren börjar ATG att samla pengar till en stor pott till lördagen den 10 november. Till tidigare satsningar har 20 procent av jackpottpengarna avsatts, men nu blir andelen 80 procent.

Dessutom kommer övriga 20 procent att föras vidare till V75-omgången på Axevalla på nyårsafton. Det innebär alltså att inga jackpottpengar kommer att delas ut under perioden i fråga.
– Under perioden inför 10 november kommer vi givetvis att gå miste om den meromsättning som enskilda jackpottar skulle ha gett. Dock visar vår erfarenhet av tidigare perioder när vi fonderat jackpottpengar att den underliggande omsättningen på V75 inte har påverkats negativt, säger ATG:s försäljningschef Peter Magnsjö.

Förutom ökad omsättning vid jackpottomgången har ATG ytterligare en tanke med satsningen. Vid årsskiftet blir det lag på att registrera sig vid spel på hästar, men det inför nu ATG nu redan 1 november.
– Vi hoppas att multijackpotten kan vara en morot för spelare att registrera sitt spel innan det blir lagkrav 1 januari. Vi vet att det nya lagkravet är en omställning för många, säger Peter Magnsjö.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.