Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Inte haft någon motgång"

Foto: Johan Grundin/ALN
Foto: Johan Grundin/ALN

Hallå där...
...Kevin Oscarsson, 21, som tog karriärens första trippelseger i går, eller?

Publicerad:

... Yes så var det, eller nej jag tog ju faktiskt en på breddtravet på Halmstad förra året.
Men första gången du vann lopp på två banor samma dag, eller? 
– Haha ja, det var det verkligen.
Tänker man på sådant?
– Nej, inte direkt så man har ett mål att göra det, men nu när det skedde tänkte man på det, en lite häftig grej. 
Vad gladde mest i går?
– Det var nog ändå Mr Perfection, det är något speciellt med honom. Fast det var häftigt att köra Rajesh Face åt "Ludde" också.
Du blev framröstad som Årets komet 2016 och blir ständigt kallad för en "coming man" – har du inte passerat det stadiet nu?
– Nja, jag vet faktiskt inte. Det får ni säga om jag gjort eller inte. Jag har fortfarande en bra bit att vandra innan jag är uppe bland de bästa, men fortsätter det att rulla på som det gör nu så blir jag elitlärling nästa år och då är det ett steg närmare toppen.
2017 har börjat strålande med 15 segrar och en dryg miljon inkört efter drygt två månader...
– Skulle det rulla på i den här takten blir det här ett otroligt bra år. Jag sträver efter att utveckla mig själv hela tiden och då ingår siffrorna i det också.
När gick du på en riktig motgång senast?
– Faktiskt svårt att kalla det för någon riktig motgång, men det stämde inte riktigt under vårkanten. Jag har inte haft den riktiga dippen.
Är det otäckt att veta att den förmodligen kommer?
– Jo, det är det ju. Man läser ju om folk som haft den och fått jobba sig uppåt igen, jag vet ju att den kommer till mig någon gång också, då är det viktigt omge sig med bra människor och så...men jag försöker att inte tänka så mycket på det.
Lycka till fortsatt!
– Tack! 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.