Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ivehag red hem segern

Foto: null
Rock Me vann i Frankrike tillsammans Josefin Ivehag.

Josefine Ivehag och Rock Me tog en fin segern när de vann montéloppet Prix Andre Perdrix i franska Mauquenchy under onsdagseftermiddagen.

Publicerad:

Josefine Ivehag red ett perfekt lopp med Mimmi Elfstrands Rock Me (e. Rotation). Hon kom iväg bra i starten och kunde lägga sig i rygg på ledaren, vilket blev tredje inner efter ett tag. Ut på slutvarvet såg det ut som att Rock Me hade problem att följa, men det var bara en synvilla.

I sista sväng följde han med i rygg på en duo som ryckte undan och när Josefine Ivehag vred ut och begärde lite av honom stegade han bara på och avgjorde enkelt med en längd. Segertiden skrevs till 1.15,2/2.850 meter och förstapriset var 13.500 euro.

I det efterföljande loppet blev det en ny svensk framgång. Lutfi Kolgjinis Orione Spin fick också en resa i rygg på ledaren. In på upploppet tröttnade Laurier Dag (e. Love You) i spets, men luckan kom passande för Orione Spin som spurtade in till andraplatsen, men mot Una Fix fanns det inget att göra. Segertiden blev 1.15,2/2.850 och Vikig Kronos-sonen travade tre tiondelar långsammare.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.