Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jack Bowler mot tredje raka

Foto: Jörgen Tufvesson/ALN
Foto: Jörgen Tufvesson/ALN

Hemmatränaren Anders Zackrisson selar ut sex hästar när Kalmar står som värd för V65. Hans bästa möjlighet går ut redan i den första avdelningen.

Publicerad:

Alfas Heureka (V65-1) kommer att testas i jänkarvagn i värmningen.
– Fick mjölksyra sist och blev trött och hoppade. Efter den starten har hästen motionerat hemma och jag hoppas att han kan vara bättre i den här starten. Vi kommer att testa jänkarvagn och barfota på honom i värmningen, säger Anders Zackrisson.

Jack Bowler (V65-1) kommer med två raka segrar.
– Han har hittat formen igen och har varit riktigt bra i de senaste starterna. Det blir inga ändringar till den här starten och jag ser det som den bästa chansen för dagen.

Scilla Belle (V65-2) galopperade i monté senast.
– Var jag lite besviken på nästsenast. Hon hade inte det rätta trycket från spår 12 men gången innan var hon riktigt bra. Senast stod hon bara och hoppade redan från start så det gav ingenting. Vi testar jänkarvagn i den här starten.

Oli Follo (V65-3) vann på fin tid över den aktuella distansen senast.
– Gick bra sist efter en perfekt resa. Loppet ser väldigt jämnt ut så det blir löpningsförloppet som kommer att avgöra. Hästen kommer att gå med samma utrustning som han gjort på slutet.

Alfas Hot Soup (V65-5) ligger tränaren lågt med.
– Det blev lite för tufft sist. Det gick helt enkelt för fort och till sist så tappade han travet. Jag hoppas att han är något bättre till den här starten men jag har svårt att se att det ska räcka till seger. Inga ändringar.

Jackie Bowler (V65-6) är en hedershäst som närmar sig miljonen.
– Ärrad kämpe som alltid gör okej lopp från de här lägena. Med lite tur så dyker hon upp långt fram i det här loppet även om hon inte vinner så ofta. Inga ändringar till den här starten.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.