Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Jag hade inte spikat"

Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Roger America vid segern näst senast på V75. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75

Hanna Olofsson gästar Skellefteå med tre hästar, varav två startar på V4-spelet. Vi fick en pratstund med henne på väg till banan.

Publicerad:

Först ut i Hannas trio är Satellit L.A. i V4-1.

– Han var ute på en väldigt dålig bana senast och gjorde det bra. Han har lopp i kroppen och är inte så tokig faktiskt. Det var förstås bra för oss att favoriten blev struken och tar man några steck i loppen kan man absolut plocka med honom på kupongen. Inga ändringar är aktuella. 

Roger America är hårt betrodd i V4-4. Han kommer med starka insatser i ryggen. 

– Han höll starkt hela vägen i Finland senast och allt är kanon med honom för dagen. Spår fem är inte opmtialt eftersom han är laddad just nu och det är uppenbar galopprisk. Det är några bra hästar med i loppet och jag hade inte spikat honom om jag skulle spela. Tar han det är loppet bra siktar jag på V75 i nästa start, han behöver loppet för att det inte ska gå alltför länge mellan starterna. På sistone har det varit jänkarvagn, men nu blir det vanlig vagn istället. 

Sist ut är Jim Sånna i lopp 10. 

– Jag tycker att han borde duga bra i ett sådant här lopp. Han har varit ut i tuffa lopp och sedan strulade det lite, därför har vi hamnat här. Man får se honom som min bästa segerchans idag, avslutar Hanna Olofsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.