Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jespers nya reklamhäst?

Foto: Kanal 75
Har Jesper R Nilsson en ny stjärna på gång? Foto: Kanal 75

Jesper R Nilsson har elva hästar på träningslistan. En av dem är Sauveurs lillebror Livarot som vann direkt i sin nya regi senast. Idag är han storfavorit i V4-1.

Publicerad:

Sandra Eriksson fick hålla i sig rejält bakom fyraåringen i förra starten. Kapacitet finns utan tvekan i överflöd. 

Hur kommer det sig att du fick hästen i din träning?

– Jag är god vän med ägaren och på den vägen är det. Han kom i fint skick från Goop och det enda vi gjort är att bränt en has på honom. Det hade känts bra i träningen inför förra starten och det var inte förvånande att han var så pass bra direkt. 

Vad tyckte du om senaste insatsen? 

– Det blev inte optimalt kört och dessutom passade inte banan perfekt. Han avgjorde dock enkelt och det var på fint sätt. Han kanske såg het ut, men han är ingen het häst och jag säger åt Sandra att ladda mot ledningen. Väl där tror jag att han löper ut bra. 

Segerchansen idag? 

– Med tanke på hans höga kapacitet måste jag tro en del på honom. Det känns som en häst av rätt sort som fortfarande står billigt inne i klassen. Den enda brasklappen är att jag bytt hö inför den här starten, men jag tror att det ska gå bra. 

Du har även Freedom Band till start i V4-3. Vad säger du om uppgiften? 

– Hon har inte vunnit lopp än och från bakspår vore jag nöjd om hon kunde vara topp-fem, avslutar Jesper R Nilsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.