Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Johansson borta tre månader

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Helena Johansson tas hand om ambulanspersonal efter olyckan på Solvalla. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Helena Johansson får lämna Stockholm för Sundsvall under fredagen och hon tror att hon är tillbaka om drygt tre månader.

Publicerad:

Svante Båth-lärlingen Helena Johansson, som var med i en otäck olycka på Solvalla i lördags, skriver i sin blogg på stallets hemsida.

"Nu har jag legat på Karolinska i Stockholm i fem dagar. Har gjort två operationer i foten, opererat in stift och fått en ställning som stabiliserar foten. Den andra skruvade ihop de trasiga benen med skruv och en platta. Jag har väldigt ont i foten och får mycket stark medicin. Jag kommer att ha ställningen på foten i sex veckor sen kommer jag att få en plastskena i fyra veckor. Sen är det bara att kämpa på med rehabilitering. Jag kan vara tillbaka på cirka tre månader. Jag kommer att åka sjuktransport till Sundsvalls Sjukhus i morgon fredag.

Jag är väldigt glad och tacksam för all uppvaktning, "krya på dig" och styrkekramar. Från väldigt oväntat håll ibland, dock inget från Dante som faktiskt orsakade olyckan. Jag kan förstå att det kan kännas jobbigt men ett meddelande skadar ju inte. /En tjej med gott mod.
"

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.