Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joke Face gör comeback

Foto: ALN
Joke Face och Lutfi Kolgjini. Foto: ALN

Lutfi Kolgjinis Derbyvinnare Joke Face är anmäld till ett snabblopp i Halmstad kommande måndag. Distansen som gäller är 2.140 meter autostart med 50.000 kronor till vinnaren och startlistan blir klar runt lunch idag.

Publicerad:

"Vi valde förra året att avsluta tävlingskarriären för Joke Face. Detta efter att han inte varit så fin som man hoppats efter olika skador. Han fick bara hållas i hagen efter det beslutet, men efter att ha sett honom dansa i hagen på ett sätt som man sällan ser en häst göra, valde vi att sätta igång att träna honom igen. Hästen har känts såpass fin nu att vi väljer att prova starta honom igen.
Han kommer att gå ut i Halmstad nästa måndag
.", skriver Stall Kolgjini på sociala medier.

Joke Face (e. Viking Kronos) har vunnit 20 av 40 starter och tjänat nästan 7,2 miljoner kronor. Han vann Derbyt 2010 med Erik Adielsson. Hästen har inte startat sedan i augusti ifjol.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.