Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Kan vara en anledning"

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Udo med sin ordinarie kusk Tomas Pettersson. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Jan Sundell gästar Gävle ikväll med Udo som är favorit i V64-6. Maharajah-stoet har chans att ta hem pappas stoserie där förstapriset, förutom 75 000 kronor, är en levande fölavgift i Maharajah.

Publicerad:

Vad tycker du om henne på sistone?

– Hästen har gjort bra lopp varje gång och det har inte riktigt stämt för henne, därför har det inte blivit någon seger. Jag tycker att hon är värd att få vara först snart och jag hoppas det blir ikväll. Hon har bara tränat lugnt efter senaste starten och allt verkar fint med henne. 

Hur är din syn på loppet?

– Det är några bra hästar med i loppet, men de har ju fått sämre spår och det är bra för vår del. Är hon favorit nu? Ja, det kanske är rätt med tanke på förutsättningarna. Hon är lättkörd och jag kommer inte säga något speciellt till Torbjörn, det vet han bättre än jag. Det blir inga ändringar i balans eller utrustning. 

Har du något sto att betäcka med vid eventuell seger?

– Nej, inte för dagen. Men det ju vara en anledning att skaffa någon att göra det med om det skulle bli så, avslutar Jan Sundell. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.