Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Känner mig inte slagen på förhand"

Foto: HANOLD/ALN
Stein Daylight startar i V64-5 på Gävletravet ikväll. Foto: HANOLD/ALN

Leif Witasp har två hästar till start i Gävle ikväll och åker dit med vinstförhoppningar på en av dem.

Publicerad:

Stein Daylight (V64-5) vann överlägset i sin näst senaste start och spurtade vasst förra gången bakom vinnande Talk The Talk.
– Stein Daylight har varit bra på sistone. Han bara gått lugnt mellan starterna och känns fortfarande lika fin så formen är bra, säger Leif Witasp.
Hur ser du på kvällens uppgift?
– Det är bra hästar emot, men när min häst är i ordning, som jag tycker han är, ska man alltid räkna med honom. Jag känner mig inte slagen på förhand.
I loppet efter återkommer Stinger Hanover (V64-6) efter ett tävlingsuppehåll och sexåringen har inte startat sedan 25 februari.
– Han blev behandlad efter förra loppet och har nu jobbat på bra. Däremot är det väl lite väl lång distans med tre kilometer i första starten efter uppehåll. Han behöver lopp i kroppen och jag ligger lågt. Det är Stein Daylight som jag har vinstförhoppningar med. Jag har inte planerat några ändringar på någon av hästarna, säger Leif Witasp.
 

FAKTA

Gävletravet

Gävle Travsällskap
Box 956
801 33 Gävle
026-66 22 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 22,6 m
Bredd 1640: 20,3 m
Upploppets längd: 178 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.