Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Karlstedt favorit på hemmaplan

Foto: MARIA HOLMÉN
Tommy Karlstedt jagar segrar i Halmstad. Foto: MARIA HOLMÉN

Hemmatränaren Tommy Karlstedt har två starthästar på V64, varav en är favorit.

Publicerad:

Först ut är Amphibian Madness i V64-2 som visat goda takter på sistone. Ligger årets andra seger på lut ikväll? 
– Amphibian Madness svarade för en bra prestation senast med tanke på hur loppet blev kört och att det blev en del strul under vägen. Allt verkar normalt här hemma och hon ser ut att hålla god form för dagen. Hon fick ett perfekt utgångsläge för hennes del och strular det inte alltför mycket borde hon reda ut det om hon är som hon brukar, säger Tommy Karlstedt.

 

Vekas Goldwing i V64-5 är snabb från start och kan få fint lopp i främre träffen. 
– Vekas Goldwing kan vara lite knepig till slut och klarade inte av att hålla sig i trav hela vägen senast då banan var alldeles för stum för hans del. Hästen har annars utvecklats fint på sistone och jag hoppas att han ska göra en bra prestation även denna gång. Läget blev intressant då han är ganska snabb ut bak- om bilen och borde kunna öppna snabbt även från springspår. De på tillägg är nog lite för tuffa för tillfället, men skulle de göra bort sig hoppas jag att han är med och gör upp om det, säger Tommy Karlstedt.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.