Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kent Öhlander ny VD för Jägersro

Foto: MIA TÖRNBERG
Kent Öhlander tar över som VD för Jägersro. Foto: MIA TÖRNBERG

Till ny Verkställande Direktör för Jägersro har Skånska Travsällskapets styrelse utsett Kent Öhlander. Kent kommer närmast från hästsportens spelbolag AB Trav och Galopp där han arbetar som marknads-och försäljningsdirektör.

Publicerad:

Det är i ett pressmeddelande från Jägersro som det idag meddelas att Kent tar över som VD för Skånebanan.

- Det är med glädje som vi idag kan meddela att Kent Öhlander blir Jägersros nye VD. Kent Öhlander är aktad, respekterad och uppskattad sedan många år i branschen och vi känner stor tillfredsställelse med denna rekrytering. Kents breda erfarenhet både inom sporten och spelet tillför vår organisation ytterligare kompetens och gör att vi på Jägersro kan fortsätta utveckla vår arena, säger Kerstin Peterson-Brodda, ordförande i Skånska Travsällskapet.

- Det ska bli väldigt stimulerande och spännande att ta sig an Jägersros möjligheter, säger Kent Öhlander.

Kent Öhlander avlöser Lars-Åke Mårtensson på VD-posten, som valt att trappa ner sin arbetsinsats efter 13 år som VD på Jägersro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.