Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kim Eriksson vann dubbelt i Kalmar

Foto: Kanal75
Kim Eriksson blev framgångsrikaste kusk under fredagen då han vann två lopp i Kalmar och körde in mest pengar. Foto: Kanal75

Kim Eriksson hade en framgångsrik fredagkväll på Kalmartravet då han tog en dubbelseger och körde in mest pengar.

Publicerad:

Kim Eriksson vann först med Jörgen Evaldsson-tränade Bellzapp och tog senare under kvällen en vinst med Irene Svanhalls Uddens Index. Dessutom tog Kim två andrapris och två tredjepris. Då han körde sju lopp under kvällen missade han bara topp tre med en häst. Totalt blev det 98.500 kronor inkört.
Den ena hästen Kim körde var Uddens Index åt Irene Svanhall som också vann två lopp i Kalmar. Hennes andra vinnare var Labrusca Sand som kördes till vinst av Robin Swedberg.
Fredrik Persson var den tränare som körde in mest pengar under fredagens tävlingar. Totalt blev det 56.800 kronor inkört. Det blev en seger och det var med Elliot Coger som var dagssnabbast på 1.13,8a/1.640 meter.
Snabbaste kallblod igår var Lex Peidei som vann på 1.31,7a/1.640 meter på Gävletravet tillsammans med sin tränare Jan-Olov Persson i sulkyn.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.