Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kolgjiniseger på Enghien

Foto: HANOLD/ALN
Dante Boko vann på Enghien idag. Foto: HANOLD/ALN

Framgångarna fortsätter för Lutfi Kolgjini som idag tog tionde segern på fransk mark sedan 13 juli när Dante Boko vann på Enghien.

Publicerad:

Det var Dominik Locqueneux som satt upp i sulkyn på Dante Boko (e. Going Kronos) idag i Prix de la Porte d’Italie och han serverade femåringen en fin resa. Efter att fått lite press, släppte han ledningen, men kunde överta igen efter ytterligare lite positionsändringar.

Tempot var hyggligt hela vägen, men kunde gå undan lätt över upploppet före favoriten Romanesque (e. Love You) och danskägda Red Rose America (e. Varenne). Segertiden blev 1.13,8/2.875 meter och förstapriset var 36.000 euro.

Lutfi Kolgjini även Buy More Time d’Am (e. Love You) och Benicio d’Am (e. Ready Cash), men det blev markförlust för i starten och ingen sågs med chans sedan i loppet.

I den senares lopp spurtade Anders Lindqvist-tränade Butler (e. Ready Cash) in till ett tredjepris tillsammans med Johanna Lindqvist efter att legat i de bakre regionerna hela vägen. Tredjeplatsen var värd 5.600 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.