Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Kommer det mer regn stryker jag"

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Tobias Eklöf har Casper W.F. (V64-6) till start när hemmabanan Bergsåker bjuder på V64-tävlingar, men om man får tro Tobias är det inte helt säkert att det blir av.

Publicerad:

– Nä, det har precis börjat regna här uppe och fortsätter det så här misstänker jag att banan är allt annat än bra när vi ska starta. Banan har inte varit den bästa på sistone och jag tar inga chanser med honom om det blir dålig bana. Har vi väntat två månader kan vi lika gärna vänta en vecka till, säger Tobias.

Även om det skulle bli start ikväll låter det inte jätteuppåt från stallhåll angående valackens chanser.

– Han har ju varit borta ett tag och det var väl inte varit några större saker, men ändå. Han har också lätt för att galoppera, vilket kan sätta sig på psyket och jag planerar därför inte ett alltför offensivt upplägg denna gång. Han är i bra ordning annars och kapacitetsmässigt är han säkert etta i loppet, men som sagt så kommer han nog köras lite på chans. Startar han så kör jag gärna barfota, avslutar Tobias Eklöf.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.