Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kommer Troels förbi?

Foto: Thomas Gustafsson/ALN
Troels Andersen i segerdefilering. Foto: Thomas Gustafsson/ALN

Troels Andersen skulle ha gjort utflykten till Solvalla med två hästar, men efter att Fudge Ås blivit sjuk återstår bara en. Det rör sig om Kitspirit som möter storfavoriten Thelma de Glatigne i V65-5.

Publicerad:

I senaste starten sprintade Credit Winner-stoet undan från ledningen efter 1.11 sista 800. Ledningen är hennes favoritposition, men det är flera snabba hästar invändigt och det kan bli en tuff öppning i V65-5.

– Kitspirit verkar allt bara bra med och hon var duktig senast vid segern. Det är egentligen lite för långt mellan starterna, men det känns som att hon trivs när det blir varmare ute eftersom hon blir finare i pälsen och piggare överlag. Jag måste göra ett försök att komma förbi Jormas häst, om det lyckas vet jag inte och jag vill helst av allt undvika dödens. Det kan bli barfota runt om idag. Helt borta behöver hon inte vara, säger Troels Andersen. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.