Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kontrade till seger

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

Stefan Melanders stjärna såg slagen ut när upploppet kom.
Sen kontrade Milligan's School till seger.

Publicerad:

Efter en repa i tredjespår kunde Ulf Eriksson trycka sig till ledningen med MIlligan’s School. Erik Adielsson och Deep Sea Dream följde med i rygg och när upploppet kom såg det ut som att den sistnämnde skulle gå undan till en säker seger.
Då visade Milligan’s School varför han har över tio miljoner på kontot. Deep Sea Dream fick se sig besegrad och trots starka avslutningar kunde varken Disco Volante eller Pastore Bob ta sig förbi vinnaren.
– Jag vet inte om jag har kört någon som krigar, kämpar och sliter så hårt som han gör, sade Ulf Eriksson i vinnarcirkeln efter sin andra raka V75-seger.
– Det är ingen normal amerikanare som kommer hit och vinner långa lopp på det här sättet.
Den här gången handlade det om kort distans och efter ett inledande varv på 1.11,4 skrevs segertiden till 1.11,6. Deep Sea Dream tog hand om andraplatsen och trea blev Disco Volante.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.