Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Köper in sig till Maple Leaf Trot

Foto: Simon Hagen/Stalltz.se
Foto: Simon Hagen/Stalltz.se

Ytterligare en stjärnhäst är klar för Maple Leaf Trot som avgörs i försök och final under september månad. Fyraåriga Hannelore Hanover tar för första gången upp kampen mot den äldre eliten och ägarkretsen har betalat en dyr avgift för att få vara med i storloppet.

Publicerad:

Sedan tidigare är det klart att Robert Bergh-tränade Nahar (ägd av bröderna Sedin) kommer att vara med i årets upplaga av Maple Leaf Trot. Nyligen blev det också klart att Hannelore Hanover, som vunnit Armbro Flight, Hambletonian Maturity, Fresh Yankee och Muscle Hill Trot under, sent betalar in avgiften och är klar för storloppet. Avgiften för kretsen kring hästen uppgår till hela 45.000 dollar. 

Det här blir första gången som det fyraåriga stoet efter Swan For All tar upp kampen med den äldre eliten. Hannelore Hanover har vunnit 22 lopp i karriären och totalt sprungit in drygt 968.000 dollar.

Försöken körs lördagen den 10 september, medan finalen avgörs en vecka efter det.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.