Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kriterietvåa kvalade

Foto: ALN
Licence Holder kvalade i dag in för Robert Bergh på Bergsåker. Foto: ALN

Den numera sexårige före detta Kriterietvåan Licence Holder kvalade för Robert Bergh efter dagens tävlingar på Bergsåker på 1.16,4/2.140 meter.

Publicerad:

Det var i september 2012 som Licence Holder (e. Scarlet Knight) i Stefan Melanders regi vann sitt Kriterieförsök och sedan slutade tvåa i finalen bakom Chelsea Boko. Licence Holder kvalade också in till Kungapokalen året efter, men där slutade han oplacerad efter galopp i finalen. Därefter har det mest bara varit bekymmer och uteblivna framgångar. Numera återfinns hästen efter försäljning i träning hos Robert Bergh och det återstår att se om han kan få ordning på den sexårige valacken. I dag på Bergsåker kvalade i alla fall ekipaget in på 1.16,4/2.140 meter. Sista varvet travade hästen i spets på 1.15,3, men det såg inte ut att vara något sparat i mål.

Sammanlagt har Licence Holder ordnat fyra vinster och tjänat 1.475.500 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.