Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kymi eller Bjerke nästa för Jerry Riordans duo

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Jerry Riordan har angenäma matchningsbekymmer. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Var gör Twister Bi sin nästa start? Och vad väntar Ringostarr Treb efter Elitloppet? Med två hästar i världseliten har Jerry Riordan angenäma bekymmer.
– Jag vill avvakta och se hur "Ringo" presterar på Solvalla innan jag bestämmer mig, säger Halmstadstränaren.

Publicerad:

Storloppet duggar tätt så här års och högt upp på sportchefernas listor står såväl Twister Bi som Ringostarr Treb. Den förre gjorde comeback i Gävle i helgen och den senare startar i Elitloppet på söndag. Vad som händer därefter är däremot inte bestämt.

Oslo Grand Prix på Bjerke och Kymi Grand Prix i Kouvola tycks båda få besök av Jerry Riordan, men vilken häst som åker till vilken bana får söndagens elitlopp avgöra.
– Det finns många fina lopp och jag vill inte matcha dem mot varandra. Jag vill vänta och se hur "Ringo" presterar på Solvalla innan jag bestämmer mig, men det lutar åt att en häst startar i Oslo och en i Kymi. Jag får diskutera med ägarna till hästarna, säger Jerry Riordan.

Oslo Grand Prix avgörs den 10 juni med 1.500.000 norska kronor till vinnaren och Kymi Grand Prix den 16 juni med ett förstapris som uppgår till 100.000 euro. Båda loppen har grupp I-status och körs över 2.100 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.