Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Laddat på hemmaplan

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Hemmatränaren Fredrik Persson startar sex hästar inom huvudspelet när lunchtävlingarna avgörs i Kalmar. Vi kollade av läget under förberedelserna.

Publicerad:

Vem tror du mest på?

– Jag har väl ingen sådan där jättebra chans, men Different In (V65-6) är väl den som ligger bäst till. Hon gick jättebra senast och känns fortsatt fin hemma, säger Fredrik Persson.

Finns det någon vinnargnista kvar i Dev’s d’Amerique (V65-6)

– Vi får se. Han möter inga superhästar den här gången, så är det någon gång han ska vinna, är det kanske nu. Det regnar väldigt mycket nu och blir säkert tung bana, det känns negativt för honom.

De övriga, då?

Engine Interface (V65-1) möter ju Rajah Silvio och den slår vi normalt inte, men skulle han komma bort kan min häst vara en kandidat. Carlos Lucky (V65-2) behöver lopp för hitta toppformen medan Novton (V65-3) och Le Lahar (V65-3) jagar pengar.

Samtliga tävlade barfota senast och enligt Persson blir det så idag också.

FAKTA

Kalmar

Kalmartravet
394 70 Kalmar
Tel: 0480-44 35 50
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 25,5 m
Bredd 1640: 26,0 m
Upploppets längd: 207 m

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.