Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Laddat till tänderna

Stochampionatskval, Årjängs Stora Sprinterlopp. Topplistor, avelskrönika, en lärling som knappt vågade andas förra helgen. Travrondens fredagsnummer är oumbärligt oavsett om man befinner sig på en travbana, på stranden, på en camping, i en sommarstuga - eller kanske hemma.

Publicerad:

Axevalla mönstar på fredagkvällen 72 fyraåriga ston som kvalar till Stochampionatet. Efter Sprintermästarhelgens bländande uppvisningar av fyraåriga USA-importer så är det nu enbart svenskfött som gäller. Och rollen som kulldrottning känns där lite vakant. Kanske klarnar läget på den punkten på Axevalla.

Efter några timmars sömn är det sedan dags att fokusera teleobjektivet på Årjäng. Det Stora Sprinterloppet är en traditionsfylld historia ända sedan Frances Bulwark och Sören Nordin orsakade bilköer som verkar ha sträckt sig genom halva halva Värmland på 1950-talet och årets upplaga har alla chanser att kunna gå till historien som en av de allra främsta.

Med Travronden i handen är Du alltid laddad till tänderna för att vara med i matchen i vad som händer överallt i travvärlden. Och ingen har väl vid det här laget missat att Travronden toppar tidningarnas tipsliga gällande V75 för 2015.

 

 

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.