Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Läget är fortfarande kritiskt"

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Foto: MARTIN LANGELS/ALN

För en vecka sedan kom chockbeskedet om Delicious U.S. skada som ledde till att stoet missar Elitloppet. Nu lämnar tränare Daniel Redén en aktuell lägesrapport.

Publicerad:

Delicious U.S. såg fin ut i årsdebuten på Bollnäs och bjöds in till Elitloppet den sista helgen i maj. Sedan kom skadan som gör att Redéns superstjärna missar att ta upp kampen med världens bästa hästar den sista söndagen i maj. På sin hemsida skriver Daniel Redén om hur läget är med Delicious U.S. just nu.
– Läget är fortfarande kritiskt, men stabilt och vi kan i nuläget inte alls säga hur framtiden ser ut. Hon har, eller har haft, en kraftig infektion i benet och det är inte positivt på något sätt. Det som ser bra ut är att Delicious äter och är pigg, men fortfarande står hon på medicin och ordinerad boxvila.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.