Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lähdekorpi: "Johan måste gilla hästen"

Foto: KANAL 75
Cantona America. Foto: KANAL 75

Kari Lähdekorpi har sedan länge lagt ner sin tränarkarriär, men är fortfarande med och äger ett flertal hästar. I dag har han tre hästar från Johan Untersteiner inom V75.

Publicerad:

Cantona America (V75-2) borde kanske kunnat lite bättre senast. Johan har sagt hela tiden att det finns mer i hästen än vad han har visat, men vi får se. Han blir säkert bättre när vi plockar av skorna, men det blir många hästar så jag vet inte. Läser man loppet i dag så är det inte så hårt ändå och han är kanske min bästa chans, säger ägaren Kari Lähdekorpi.

Pastore Bob (V75-5) måste Johan veta mer om än vad vi gör. Hästen hade stått bra inne i klass I och kommer inte ha så mycket poäng om han är inte är med där framme i dag. Dessutom har han ju varit bättre över kortare distanser, men Johan måste gilla hästen eftersom han tar ut honom här. Jag tror han får svårt att vinna med de här förutsättningarna, säger ägare Kari Lähdekorpi.

Karolina Tooma (V75-7) är inte alls så svårbedömd för spelarna, för hon är inte redo än. Hon har inte varit hos Johan så länge och han var i Thailand på semester ett tag. Min dotter Hanna var inte helt nöjd med hästen i ett jobb, men vi har inget att förlora på att starta här. Det kan bli bra senare under året, men i dag blir det ett snällt upplägg, säger ägaren Kari Lähdekorpi.

För att ta del av hela materialet inför V75 och V4 - klicka här! Inne i V75-akuten uppdaterar vi löpande med ny spelinformation så som intervjuer, utrustningsändringar med mera.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.