Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lämnar Lövgren för Norman

Foto: Kanal 75
Foto: Kanal 75

Efter tre och ett halvt år lämnar skötaren Marika Eriksson Stall Joakim Lövgren. Inom kort flyttar hon upp till Stockholm för att framöver arbeta hos Peter G Norman.

Publicerad:

SM och C.L. Müllers Memorial. Går allt enligt plan blir dessa två de nästkommande uppgifterna för Joakim Lövgrens stjärnhäst Alfas da Vinci. Det blir också det sista hästens skötare Marika Eriksson gör hos Stall Joakim Lövgren innan hon och sambon Mads H Nielsen flyttar upp till Stockholm i mitten av november. Marika kommer att börja arbeta hos Peter G Norman, medan Mads inte gjort klart med någon ny arbetsgivare än.
– Jag känner för att testa någonting nytt. Det är så klart att det känns lite vemodigt, det här har varit mitt hem i över tre år och jag har varit i Skåne i fem år. Det ska bli kul att utmana sig själv lite och testa nya saker och dessutom kommer jag lite närmare min familj, säger Marika Eriksson.

Vilket är ditt bästa minne från tiden hos Lövgren?
– Det är många saker. Bland annat Alfas da Vincis resa med vinst på Vincennes och SM-segern ifjol. Han kommer att gå ut i SM nu igen och sedan blir det troligtvis C.L Müllers Memorial på Jägersro i slutet av oktober.

Joakim Lövgren:
– Jag vill passa på att tacka Marika för den här tiden och önskar henne all lycka till i framtiden. Vi är tacksamma för de här åren och alla framgångar hon haft och hoppas att hon ska komma att trivas i Stockholm.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.