Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lars-Ove Lunneryd är död

Foto: TR Bild
Lars-Ove Lunneryd blev 70 år gammal. Foto: TR Bild

1992 års vinnare av Sprintermästaren har avlidit. Lars-Ove Lunneryd blev 70 år gammal och på måndag hedras han på hemmabanan Halmstad.

Publicerad:

Den förre Halmstadstränaren hade många topphästar i sitt stall genom åren, men är kanske mest ihågkommen för Ciceron Örn som han själv körde till seger i Sprintermästaren 1992.
– Lars-Ove som hade en förmåga att genom känsla och envishet, kryddat med en balanseringskonst i den högre skolan, få hästar som tidigare inte varit segermaskiner att plötsligt rada segrar, säger Halmstadstravets sportchef, Jan-Olof Molin.
– Ciceron Örns seger var ett stort ögonblick, men de andra många topphästarna som passerade revy i stallet ska inte glömmas. Defileringen till måndagens första lopp kommer att genomföras under tystnad för att hedra Lars-Ove. Halmstadstravet sörjer en vän och kollega och våra tankar går till de närmast anhöriga.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.