Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Larsson selar ut femling

Foto: null
Fredrik B Larsson har fem hästar inom V65.

Hemmatränaren Fredrik B Larsson har fem hästar till start inom V65 på Solvallas lunchtävlingar och tror Irene Sund är bästa chansen.

Publicerad:

Scarlet Collection i V65-1 återkommer efter tre månaders vila.
– Han har varit ifrån och länge och har opererats för lösa benbitar. Det här är en svårbedömd uppgift men kapacitet finns i hästen, säger Fredrik B Larsson.

Brissac Rapide i V65-1 har ett lurigt läge med innerspår på tillägg.
– En häst som jag tycker att det borde komma en växel till i väldigt snart. Jag har på känn att han kommer att göra ett bra lopp den här gången.

Gent Quattro i V65-2 gynnas av kort distans.
– Han löper okej men måste höja sig något om han ska räcka till. Det är ett plus med kort distans men har hittills inte räckt till på Solvalla.

Irene Sund i V65-5 vann direkt i årsdebuten när hästen rundade fältet med 400 meter kvar.
– Hon var jättefin senast och jag var väldigt nöjd med henne då. Det är ett svårt läge nu men hon bör ha gått framåt med loppet. Blir det lite tempo på loppet är jag inte förvånad om hon dyker upp i den främre träffen.

Pretty Perfect i V65-6 bör trivas på lång distans.
– En stark och rejäl häst som börjat uppföra sig bra. Hon gick bra senast och måste ha gått framåt med det loppet. Bör kunna dyka upp bland de tre här.

Vilken ser du som dagens bästa chans?
– Irene Sund.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.