Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Läs nya numret digitalt

Travronden nummer 97 kommer ut i handeln och till prenumeranterna under onsdagen, men redan nu kan du ta del av det som e-tidning.

Publicerad:

I onsdagens nummer av Travronden synar vi kallblodsaveln och de nya idéer som föreslås för att utveckla sporten framöver. Vi går även på djupet med Pokalåret – hur blev det egentligen?

Dessutom möter vi montédrottningen Sofia Adolfsson och kuskkometen Magnus Djuse och så tar vi farväl av en tvåbent och två fyrbenta profiler. Dels slutar Benny Ternemar efter 34 år på Axevalla, dels tackar Oasis Bi och Harry Haythrow för sig.

Som vanligt får du också landets bästa V75-tips – 23 sidor om Bergsåkers lördagsomgång närmare bestämt.

Trevlig läsning!

Är du intresserad av att prenumerera på e-tidningen? Eller är du redan prenumerant på papperstidningen och vill aktivera ditt konto och få full tillgång till våra digitala produkter? Då hittar du all information via denna länk.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.