Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Legolas.bets vd slutar – redan innan lansering

Foto: Foto: Tommy Holl
Oscar Croon lämnar sin operativa roll i Legolas.bet men är kvar som delägare. Foto: Foto: Tommy Holl

Oscar Croon väljer att sluta som vd på Maltabaserade spelbolaget Legolas.bet. Ny vd blir Martin Bengtsson, tidigare marknadschef. 

Publicerad:

Legolas.bet har den senaste tiden flyttat fram positionerna inför sin lansering. Förutom ett uppmärksammat sponsoravtal med Lutfi Kolgjini har man anställt ett antal spelprofiler och så sent som igår släpptes en mindre reklamsnutt på deras Twitterkonto. 

Oscar Croon har varit med på tåget från början, men väljer nu lite oväntat att träda tillbaka före lanseringen. Uppgifterna kom på lördagsförmiddagen på Twitter från Sydsvenskans Anders Engman och bekräftas av Legolas.bets nye vd Martin Bengtsson i ett sms till Travronden. 
– Han har flyttat hem till Sverige och familjen. Det är ingen dramatik över det, han är fortfarande delägare i bolaget, skriver Martin Bengtsson och tillägger att lanseringen är nära.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.