Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lehrberg selar ut en trio

Foto: LARS JAKOBSON/KANAL 75
Foto: LARS JAKOBSON/KANAL 75

Hemmaamatören Jonny Lehrberg har tre hästar till start under dagens V4-tävlingar. Vi fick senaste nytt från honom under morgonen.

Publicerad:

Jonny Lehrberg har sju hästar på sin träningslista - tre av dessa ska tävla idag på Skrubbs. Vi fick en genomgång av dem under morgonen. Först ut är Immer Fri i V4-1 som stöter på omgångens största favorit. 
- Det blir nog lite väl hårt att stå emot Arn Hammering den här gången, men bakom honom ska han räknas tidigt. Feroso gör bra lopp emellanåt, i övrigt ser det tunt ut och min bör dyka upp där framme någonstans. Hästen känns fin för dagen och vi kommer att köra med skor den här gången, men jag tycker inte det gör så jättestor skillnad. 

 

Joli's Love och Rebekka Ans startar båda i V4-3. 
- Joli's Love är en bra häst i grund och botten, men hon var riktigt dålig senast utan att vi hittat några fel på henne. Hon fick vila ett tag efter det och sen har vi tränat på ett tag. Det är givetvis svårt att veta exakt var hon står för dagen även om jag inte skulle bli förvånad om hon kan vara med ganska långt framme. Hästen är lite vassare i ledningen än bakifrån och inga ändringar är aktuella för henne. 

- Rebekka Ans var riktigt bra senast efter galopp, hon är lite känslig i startmomentet och gör ibland bort sig där. Kusken sa att han hade vunnit loppet om de inte hade krokat ihop med en konkurrent på sista botre långsidan, så formen är riktigt bra och hon känns jättefin för dagen. Jag tycker att hon fungerar bra bakifrån och det borde vara ganska bra segerchans idag, av mina två håller jag henne som den klart hetaste segerchansen, avslutar Jonny Lehrberg. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.