Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lindblom med två chanser

Foto: ALN
M.T. Le Bron årsdebuter i kväll. Foto: ALN

Åke Lindblom har två intressanta starter när V64 med Breeders Crown avgörs på hemmabanan Örebro.

Publicerad:

M.T. Le Bron (V64-1) gör årsdebut men kommer troligtvis att gå barfota runt om.
– Han har tränat på bra här i vinter och allt ser jättebra ut med honom. Det är ett tufft lopp och vi får se hur långt han duger. Jag kommer att köra till från början för att kanske nå ledningen eller i alla fall en bra position. Jag tror att jag kommer att testa barfota runt om på honom, säger Åke Lindblom.

M.T. James (V64-3) imponerade i årsdebuten på Solvalla som tvåa.
– Han var fruktansvärt bra i årsdebuten och har tränat bra efter det. Det var ett tufft lopp senast men han höll bra. Här får vi nog dock nöja oss med att se honom som en platschans. Det är svårt att vinna bakifrån i dagens travlopp och det blir skor bak på honom denna gång vilket är ett litet minus, säger Åke Lindblom.
 
Det är Breeders Crown-försök på Örebro denna kväll med försök för tre- och fyraåringarna. De sex främst placerade hästarna i varje försök är kvalificerade för semifinal.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.