Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Linderoth tog tre raka vinster

Foto: HANOLD/ALN
Blended Scotch var en av Per Linderoths tre vinnare på Dannero under lördagen. Foto: HANOLD/ALN

Per Linderoth hade en framgångsrik dag på Dannero där han vann tre av de fyra V4-loppen.

Publicerad:

Per Linderoth inledde med en andraplats bakom amatörtränade Spik Il som inte kunde rå på Järvsö Magda och Jan-Olov Persson.
Därefter vann Per Linderoth tre raka lopp med egentränade hästar. Zelda Gowan, Blended Scotch och Jeppas Olivia var hans vinnare.
I vinnarcirkeln efter segern med Blended Scotch berättade Per Linderoth att han planerar att starta henne på Solvalla nästa helg då V75 avgörs på huvudstadsbanan. Den dagen avgörs bland annat stoeliten över 1.640 meter.
Samtliga vinnare på Danneros V4:a var favoriter och utdelningen blev 134 kronor.

Per Linderoth vann ytterligare ett lopp på Dannero när han tillsammans med Thed Ty Tas Zet, tränad av Lars Nylander, var först i mål i det nionde och sista loppet på Dannero. Därmed blev det totalt fyra segrar under dagen för Linderoth.
– Jag har vunnit tre lopp under en och samma dag förut, men det här var faktiskt första gången jag tog en fyrling, sade Per Linderoth efter sista loppet.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.