Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lindgren stryker favorit

Foto: Mia Törnberg
Foto: Mia Törnberg

Nytt bortfall på V75. Totalt är det fyra hästar som inte kommer till start i eftermiddag.

Publicerad:

Det är via sitt Twitter-konto som Marcus Lindgren meddelar att han kommer att stryka sin häst Prosperous till lördagens V75-tävlingar på Axevalla. Lindgren skriver följande: "Vi tvingas stryka Prosperous på Axevalla. Han har varit helt normal hela veckan men nu ikväll är han inte i tävlingsmässigt skick och vi chansar inget = stryker. Axevalla har fått sms, hästen lär tas bort från ATG:s system direkt imorgon bitti."

Prosperous var under fredagskvällen spelad till favorit i V75-4. Tidigare under fredagen ströks Björn Goops Desefinado som skulle ha körts av Sandra Eriksson i samma lopp.

Under lördagen inkom omgångens tredje strykning. Det är Fredrik Wallin som strukit Taffy i V75-5. Hästen, som skulle ha körts av Örjan Kihlström, kommer inte till start på grund av hälta.

Med bara minuter kvar till start av V75 ströks Timo Nurmos Global Undecided (V75-3). Detta på grund av hälta.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.