Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Linkan” får miljonär

Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD
Ready For More är på väg ner till Anders Lindqvist i Frankrike. Foto: MARIA HOLMÉN, TR BILD

Forne Zoogin-ägaren Håkan Andersson har skickat sin fyrfaldige V75-vinnare till Anders Lindqvist i Frankrike.

Publicerad:

Det är skadedrabbade Ready For More (e. Ready Cash) som det handlar om. Den numera åttaårige valacken inledde sin karriär hos Åke och sedan Anders Svanstedt. Det var dock hos Reijo Liljendahl som han bland annat radade upp fyra V75-segrar mellan februari 2015 och juli 2016. Sedan dess har han dock varit förföljd av skador och endast startat sporadiskt. Närmast kommer hästen från Hagmyrentränaren Caroline Holm. Nu ska dock Anders Lindqvist i Frankrike leasa Ready For More.
– Hästen har en väldig kapacitet, men det har verkligen jäklats under de senaste åren. Nu provar vi med Lindqvist och Ready For More började sin resa ner till Frankrike så sent som i går, berättar Håkan Andersson.
Ready For More har hittills tagit tolv vinster och tjänat 1.270.040 kronor.

Håkan Andersson har även flyttat den tidigare Åke Svanstedts-tränade fyraåringen Coogan (e. Donato Hanover, fem segrar och 499.173 kronor) från Caroline Holm.
– Han har varit två veckor hos Daniel Redén, bekräftar Håkan, som förhoppningsvis får lite mera flyt som hästägare framöver.
– Jag äger också treårige kallblodet Dragsveds Dynamit (e. B.W.Modde) som visade mycket fart vid sin seger i Östersund i mars. Nu är den gaffelbandsskadad och det låter på Jan-Olov Persson som att det är en allvarlig skada. Så det har varit tufft på sistone.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.