Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Löftet tillbaka i onsdagens expresscomeback

Foto: Martin Langels/ALN
På onsdag är Felicity Shagwell tillbaka på tävlingsbanan. Foto: Martin Langels/ALN

På onsdag är V86 Express tillbaka efter sommaruppehållet. Solvalla och Åby delar på värdskapet och på den senare banan gör Felicity Shagwell sin första start sedan Guldstoet i början av juni.

Publicerad:

Då hade André Eklundhs Svampentvåa problem med lungorna, men nu är Felicity Shagwell återigen frisk och kry. Onsdagens uppgift är Quick Pay-pokalen för treåriga ston och där ställs hon mot bland andra Activated och Zahra Mil.

Samma tävlingskväll möts de jämnåriga hingstarna och valackerna i Count's Pride-pokalen. Bland de anmälda finns Tomas Malmqvists Holy Water och italienarna Zabul Fi och Zaccaria Bar. Båda loppen körs över medeldistans med förstapris på 125.000 kronor.

Ultra Bright mot Waffle Cone

Sprinterloppet Henning Kraffts Minne är annan höjdpunkt under onsdagen. Tio ston finns med i anmälningslistan, däribland norska gästen Waffle Cone och Ultra Bright. Fjolårets vinnare av Stochampionatet jagar årets andra seger. Även här kammar vinnaren hem 125.000 kronor.

Startlistorna till Åbys tävlingar blir färdiga under torsdagseftermiddagen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.