Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lorentzon-seger på Meadowlands

Foto: null
Anette Lorentzon fick en tränarseger igår med Forever Ås.

Anette Lorentzon kunde räkna in en seger på Meadowlands under fredagskvällen då Tim Tetrick körde in svenskfödde Forever Ås till seger.

Publicerad:

Tim Tetrick hittade tredje invändigt med Forever Ås och efter halva loppet körde toppkusken till och kunde överta ledningen in i sista sväng. Över upploppet gick hon ifrån och såg ut att vinna enkelt, men stumnade lite sista biten och höll undan med ett huvud före Its Huw You Know (Holiday Road) och Åke Svanstedts Mergatroid (e. Infinitif), som kördes av Lucas Wallin. Segertiden skrevs till 1.11,6a/1.609 meter.

Fyraåriga Forever Ås är efter Conway Hall och Eversong Ås, vilket gör att hon har helsyster med unghäststjärnan Everest Ås. Han vann långa E3 före Conny Nobell 2004 och var tvåa bakom densamme i korta E3-finalen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.