Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lorentzon slog till igen

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Anette Lorentzon tog två tränarsegrar på Hoosier Park. Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD

Två segrar på söndagen, en seger dagen därpå och på tisdagen kom en ny dubbel för Anette Lorentzon. Den här gången på Hoosier Park i Indiana.

Publicerad:

Lion Safari Ås (e. Lionhunter) kom direkt till spets, men halvvägs in i loppet tog Trotting Z Tam över ledningen. Någon längre stund i dennes rygg blev det dock inte för Anette Lorentzons treåring. Redan i slutkurvan i slutsvängens början styrde Elliott Deaton ut Lion Safari Ås och över upploppet var han sedan starkast. Segern var värd 7.000 dollar och togs på tiden 1.11,7a/1.609 meter.

Andra segern kom med Ultimate Shopper (e. Yankee Glide) i tävlingskvällens sista lopp. Det femåriga stoet spetsade och släppte, men bara för att överta täten kort därefter. Därifrån blev segern sedan mycket klar. Ultimate Shopper kom i mål på 1.11,2a/1.609 meter och sprang in 4.750 dollar. Även här satt Elliott Deaton i sulkyn.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.