Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lorentzon tog trippel

Foto: TONY RYTTAR/TR BILD
Foto: TONY RYTTAR/TR BILD

Stall Anette Lorentzon var i farten på flera banor under onsdagen och slog till med en snygg trippel. 

Publicerad:

Det började på 1000-metersbanan Harrah's Philadelphia i Pennsylvania där formstarke treåringen Spartan (e. Muscle Hill) tog årets fjärde seger. Tim Tetrick visste vad han hade i tömmarna när han gick på i tredjespår med 400 kvar och en rejäl Spartan avgjorde enkelt på 1.12,2a/1609 meter.

På kvällen väntade tävlingar på Hoosier Parks 1400-meters bana i Indiana och det andra loppet fick treåriga stoet Nice and Shiny Ås (e. Stormin Normand) sättta nosen först. Kusken Elliot Deaton gick till attack från tredje invändigt med 600 meter kvar och ekipaget vann säkert till slut på nya rekordet 1.11,6a/1609 meter. Belöningen var 3.750 dollar.

En liknande styrning stod Elliot Deaton för bakom sexårige Infinity Ås (e. Infinitif). Från tredje invändigt sände Deaton framåt i sista sväng och med hundra meter kvar var greppet kopplat på ledaren. Segertiden blev 1.11,5a/1609 meter och förstapriset var 4.250 dollar.

Som om inte det räckte tog stallet även en fin andraplats i New York Sire Stakes för tvååriga ston, genom Muscle Mass-dottern Gobi Princess som tillsammans med Scott Zeron slutade tvåa bakom With Out A Doubt på 1.15,2a/1609 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.