Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lorentzon vann på Yonkers

Foto: TONY RYTTAR/TR BILD
Anette Lorentzon. Foto: TONY RYTTAR/TR BILD

Perfect Stick gjorde Anette Lorentzon till en vinnare på fredagen. Det fyraåriga stoet segrade på Yonkers Raceway med Jason Bartlett i sulkyn.

Publicerad:

Perfect Stick (e. Big Sticky Lindy) inledde som tredje häst på innerspår, men på sista bortre långsidan valde Bartlett att söka sig fram mot täthästen Aces and Eights. Redan i slutkurvan var Perfect Stick i klar ledning och över upploppet var segern sedan aldrig i fara. Stoet skar mållinjen på tiden 1.12,2a/1.609 meter och tog sin fjärde triumf för året. Förstapriset uppgick till 13.000 dollar.

Finalgalopp för Jenny Melander

Hoosier Park stod värd för fredagens högst doterade travlopp i USA. Finalen av Indiana Sire Stakes hade en samlad prissumma på 83.000 dollar och Jenny Melanders All on Black startade från innerspåret bakom bilen.

Det blev dock galopp direkt för treåringen. All on Black kom i kapp fältet och var snabbast av samtliga den sista kvartsmilen, men avslutningen räckte inte längre än till en femteplats. Segern gick till Katkin American (e. Guccio) som vann med tio längders marginal ned till tvåan på tiden 1.10,2.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.