Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lorentzons löfte segrade på Pocono Downs

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Anette Lorentzon visade upp Perfect Chapter Ås i fin författning vid gårdagens tävlingar på Pocono Downs, Pennsylvania. Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD

Anette Lorentzon kunde räkna in en fin tränarseger vid söndagens tävlingar på Pocono Downs. Treårige valacken Perfect Chapter Ås visade fin löpskalle och tog karriärens första vinst efter att ha travat den tunga vägen. 

Publicerad:

Perfect Chapter Ås (e. Chapter Seven) var tvåa i sin tävlingsdebut och startade som favorit i loppet för fyraåringar och yngre på Pocono Downs. Med Matt Kakaley i sulkyn fick treåringen trava först utvändigt sista 900, men trots det kunde han plocka ned ledaren och gå undan till en säker vinst på 1.12,8/1.609 meter. Perfect Chapter Ås fick 6.000 dollar för besväret och treåringen ser ut att gå mot en fin säsong för Lorentzon. 

Hästen är uppfödd av ACL Stuteri som även hade en vinnare på Miami Valley i form av Caprinia Ås (e. S.J.'s Caviar). Det fyraåriga stoet tränas av Elliot Deaton. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.