Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lottat till Prijs der Giganten

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Antonio Tabac och Oskar Kylin Blom efter guldsegern på Örebrotravet. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Efter segern i gulddebuten väntar Holland för Antonio Tabac och Oskar Kylin Blom. På söndag startar ekipaget i Prijs der Giganten och det från spår fyra.

Publicerad:

Det står klart efter att lottningen till den anrika löpningen genomfördes på måndagskvällen. Två svensktränade hästars namn fanns med i lottskålen och för den andre, Rickard Svanstedts Baron Gift, drog den holländske kusken John de Leeuw spår ett.

På Wolvegabanan ställs de blågula representanterna mot bland andra Up and Quick, Billie de Montfort samt en svenskfödd trio i form av Twitter, Panoramic och B.B.S.Sugarlight. Den sistnämnde har vunnit de två senaste upplagorna av loppet. 

Prijs der Giganten, som har grupp II-status, körs över 2.100 meter med ett förstapris på 30.000 euro. Startlistan hittar du i faktarutan nedan.

FAKTA

Prijs der Giganten 2018

1. Baron Gift
2. Twitter
3. Panoramic
4. Antonio Tabac
5. Billie de Montfort
6. Attacus
7. B.B.S.Sugarlight
8. Up and Quick
9. Banker Transs R

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.