Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lövdal bjuder på tre outsiders

Foto: ALN
Andreas Lövdal kör tre hästar inom dagens V4-spel. Foto: ALN

Andreas Lövdal, lärling hos Jerry Riordan, kör tre intressanta hästar när hemmabanan Halmstad idag kör lunchtävlingar.

Publicerad:

Först ut är amerikanska Rocky Hanover (V4-2), som gör debut på svensk mark. Hästen startar från spår fyra på tillägg i ett medeldistanslopp.
- Rocky Hanover är en fin treåring som gör första starten för oss och på svensk mark. Han känns bra i träningen och det ska bli spännande att köra honom, men med tanke på att formen är svårbedömd och distansen oprövad så måsta man ligga lite lågt. Han är väl förberedd och duger nog i klassen, men jag får köra lite på chans i comebacken. Voltstart tror jag inte ska vara något problem och han ska ses som en outsider, säger Andreas Lövdal.

Mr Rekatochklart (V4-3) är en fyraåring som nu gjort fyra starter. Senast höll han bra från spets för Christoffer Eriksson. Idag är det spår tre på start och 2.640 meter som gäller.
- Mr Rekatochklart är en trevlig häst som gjort bra lopp. Han är stark och blir bättre och bättre för varje start. Han kan öppna hyggligt och distansen ska inte vara något problem. Jag tycker han ska streckas, säger Andreas Lövdal.

Fyraåringe italienaren Tinamo Jet för också debut för Jerry Riordan. Hästen startar från spår fyra på tillägg och gör debut över 2.640 meter.
- Tinamo Jet är en liten, fin fyraåring med bra meriter från Italien. Han är så klart svårbeödmd i den här starten, men verkar ha mycket fart i sig och ska nog klara voltstart. Distansen är lite svårbedömd, men jag tycker ändå han ska ses som en outsider, säger Andreas Lövdal.

FAKTA

Halmstadtravet

Halmstad Travet
Box 8026
300 08 Halmstad
Tel: 035-10 91 80
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 203 m
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.