Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lövgren firar 50 år!

Foto: HANOLD/ALN
Joakim Lövgren fyller 50 år idag! Foto: HANOLD/ALN

Idag, den 20 oktober, fyller Jägersrotränaren Joakim Lövgren 50 år. "Kaffebryggaren går varm", säger han när Travronden ringer för att gratulera.

Publicerad:

I april 2015 tog Jägersros Joakim Lövgren sin 1000:e tränarseger. Idag firar han på nytt - Lövgren fyller 50 år vilket firas hem öppet hus hemma på gården.

Stort grattis på födelsedagen!
– Tack så mycket, det var vänligt av er!

Hur firar du?
– Vi sitter och firar för fullt just nu faktiskt. Vi har öppet hus här hemma på gården med mycket vänner, bekanta och kunder som droppat in under dagen. Vad jag förstår är det folk på ingång under hela dagen och vi räknar med att det kommer vara ett tresiffrigt antal här. Kaffebryggaren går varm!

Hur är läget i stallet för dagen?
– Jo, men det tycker jag är bra. Jag har inte varit riktigt nöjd med stallformen under stora delar av året, men nu har det vänt och jag hoppas på en bra sista del av året.

Du har tre hästar till start på Åby ikväll, någon med segermöjligheter?
– Den som är roligast är den häst som har bästa utgångsläget, Miss Prelong. Hon kan en del och det var länge sedan hon fick till det i lopp. Men hon ska vara i bra form och tränar lovande. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.