Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lövgren med betrodda

Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN
Get Lucky Pellini är en av Joakim Lövgrens hästar ikväll på Åby. Nedan uttalar han sig om chanserna. Foto: TOMMY ANDERSSON/ALN

V64-tävlingar på Åby denna torsdag. Joakim Lövgren har fyra hästar till start under kvällen, varav tre på huvudspelet.

Publicerad:

– Don Crowe (V64-3) är en fin travare som gör första starten för mig. Det är en rejäl häst med lite temperament. Han har tränat kontinuerligt, men jag har inte hunnit vässa till honom då vi haft problem med väderleken. Han kommer säkert göra en stabil insats, men helt formtoppad är han inte. Det blir ett test för att se vart han står, men jag gillar honom och han känns lite spännande, inleder Joakim Lövgren.
– Get Lucky Pellini (V64-5) hade sparade krafter senast och det kan bli så när hästen måste gömma speeden. Det är en finlirare som inte vinner några lopp utvändigt om ledaren. Det är en liten och nätt häst som ska köras i ryggar, säger Joakim Lövgren som avslutar streckspelet med Sandsjöns Revenue.
– Sandsjöns Revenue (V64-6) är en pampig häst som gjort fyra starter för mig. Vid segern var han väldigt bra och vann utan att förta sig. Näst senast var han väldigt flegmatisk och sprang mest och sov nere i kön. Jag försökte ute i spåren, men han visade ingen gnista den dagen. Senast värmde han riktigt fint och gick bra till slut, men hade för dåliga ryggar. Han var betydligt bättre då och den här gången ska han ha en vettig chans att komma bättre in i loppet, säger Joakim Lövgren som i det avslutande loppet startar kapable, men osäkre Devs Dragon.
– Devs Dragon (lopp 10) är en riktigt strulputte som galopperat mycket i sin karriär. Han var opererad inför senast och kändes fräshare än någonsin då, men blev muskeltrött och galopperade med segern klar efter en repa i tredjespår. Med loppet i kroppen borde han hålla ihop bättre, avslutar Joakim Lövgren

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.