Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lövgren med formtrio

Foto: ALN
Kash's Cantab gör supersprint-debut ikväll. Foto: ALN

Hemmatränaren Joakim Lövgren har tre V64-hästar till start ikväll. Under eftermiddagen fick vi senaste nytt av tränaren.

Publicerad:

Först ut är Kash's Cantab i V64-1. Hästen gör debut över 1 140 meter. 
- Det ska bli roligt att testa honom med de här förustättningarna. Segerchansen är svårbedömd, men han ska räknas med outsiderchans tycker jag. Förhoppningen är att han ska tycka det är roligt och han har ju samtidigt varit ute mot tufft motstånd hela året. Ikväll ser det mer passande ut vad gäller motståndet. Inga ändringar är aktuella.

 

Spring Moon vinner inte så ofta och tillhör inte de mest betrodda i V64-2.
- Spring Moon har varit bra på sistone. Galopperade näst senast när huvan rycktes och det var en fin placering som rök då. Senast var det gott om krafter kvar och hon kändes faktiskt spänstigare än vanligt. Hon tål att göra en del själv och kräver inte ryggar in i det längsta, utan hon gör alltid sitt bästa. Jag tycker att hon ska kunna vara med och slåss om segern eftersom motståndet inte är det tuffaste. 

 

Sist ut är Bubba Degato i V64-5 som även han visat form på sistone.
- Bubba Degato har ett spännande utgångsläge och har gjort bra lopp över lång distans tidigare. Spontant är det en platschans och han är bra när han är med i främre träffen. Spets eller bakifrån har inte så stor roll för honom, så vi får se hur det utvecklar sig. Att ranka honom trea bakom bakom en sådan som Rafolo verkar vettigt tycker jag. Senast hade en en jänkarvagnsvariant på sig, men ikväll blir det vanlig vagn som han haft innan, avslutar Joakim Lövgren. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.