Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lövgren med fyra möjligheter

Foto: Jeannie Karlsson/Travronden
Foto: Jeannie Karlsson/Travronden

Hemmatränaren Joakim Lövgren har fyra uppsittningar på kvällens V64.

Publicerad:

Flera intressanta chanser har hemmatränaren Joakim Lövgren när Jägersro arrangerar V64 ikväll. Så här tror han om hästarna chanser på förhand.

Guideline i V64-2:
– Matchar jag mot den rätta formen då han varit aningen seg. Jag tuffar till det lite för honom och det är en stor och rejäl häst. Han känns fräsch och fin, men har en liten bit till toppformen, säger Joakim Lövgren.

Bubba Degato i V64-3:
– Gick bra senast bakom Frozen. Läget minskar segermöjligheterna, men formmässigt är han där jag vill ha honom. Vår stallform känns uppåt för dagen i allmänhet. Det blir inga ändringar.

Lord Brodde i V64-4:
– Har inte haft de rätta förutsättningarna på en tid och det har han väl egentligen inte nu heller. Det kan lösa sig härifrån och han är okomplicerad i startmomentet. Det får inte krångla härifrån och han är bättre än raden.

Staro Ironmaid i V64-6:
– Har haft dåliga spår en tid och det är bara tillfälligheter som gjort att hon inte vunnit. Hon är ganska kvick ut och vi kör med optimal utrustning.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.