Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ludde tvåa i monté

Foto: GÖRAN LINDSKOG/ALN
Candy Store tillsammans med Adrian Kolgjini efter en V75-seger. Foto: GÖRAN LINDSKOG/ALN

Lutfi Kolgjinis Candy Store gjorde en stark insats idag på Vincennes när hon blev tvåa i montéloppet Prix de Dozule tillsammans med Franck Nivard på ryggen.

Publicerad:

Femåriga Candy Store (e. Andover Hall) fick en ganska tuff resa utvändigt om ledaren i början av loppet. Mitt i loppet blev det lite körning när Bixenta du Gers (e. Quinoa du Gers) attackerade från andra utvändigt och tryckte sig till ledningen, medan Candy Store kom ner i ryggen på henne.

In på upploppet galopperade ledaren och det såg ut som att Candy Store skulle vinna loppet, men hon blev infångad kort före mål av Bora Fligny (e. Magnificent Rodney). Segertiden blev 1.16,0/2.700 meter och Candy Store fick samma tid i mål. Andraplatsen var värd 18.000 euro.

Tidigare under dagen var Archangel Am (e. Going Kronos) ute i ett 18-hästarsfält och var spelad till favorit i loppet, men hade inte en tanke på att gå felfritt i volten. Med i loppet var Stefan Melander-ägda Apollon du Corta (e. Ganymede), men från femte invändigt kunde han inte förbättra sig.

Vann loppet gjorde istället Athos des Volos (e. Lynx du Bellouet) på 1.13,8/2.700 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.